Пропустити навігацію

Визначено переможців конкурсу «Кулінарна палітра»

У перші весняні дні стартував ініційований Головним управлінням пенсійної служби в Луганській області та Регіональною профспілковою організацією працівників органів Фонду області конкурс «Кулінарна палітра», присвячений Міжнародному жіночому дню 8 Березня.

Брати участь у заході мали можливість усі бажаючі працівники як Головного, так і підпорядкованих управлінь обласного Фонду. Для цього їм необхідно було приготувати кулінарну страву або кондитерській виріб та розповісти легенду про неї.

Журі конкурсу оцінювало оригінальність презентації, привабливість, естетичність, імпровізованість, гармонійне поєднання смаку, кольору та запаху в приготуванні і визначило переможців. Кращими кулінарами і кондитерами стали: головний спеціаліст відділу ретроконверсії Головного управління Пенсійного фонду України в Луганській області Людмила Гордієнко (салат «Морська спокуса»), головний спеціаліст відділу обслуговування громадян  управління Фонду в Попаснянському районі Марина Неізмайлова (торт «Весна»), головний спеціаліст Марківського відділу обслуговування громадян Інна Колінько (плов «Солодка ніч Шахерезади»), головний спеціаліст відділу обслуговування громадян управління Фонду в м. Сєвєродонецьку Вікторія Бичко (страва «Садж») та головний спеціаліст Старобільського відділу з призначення, перерахунку та виплати пенсії Олена Назарова (торт «Орхідея»).

Приз глядацьких симпатій отримала начальник Фінансово-економічного управління Головного управління Пенсійного фонду України в Луганській області Людмила Юртіна (кулінарна страва «Вареники»). За активну участь у конкурсі відзначено Марківське об’єднане управління.

Наші чарівні колежанки вже вкотре довели: вони не лише кваліфіковані фахівці, а й прекрасні господині та майстрині.

 

GU PFU Gordiyenko zi stravoyu 768x1024 - Визначено переможців конкурсу «Кулінарна палітра»

Popasna Nezmajlova zi stravoyu 733x1024 - Визначено переможців конкурсу «Кулінарна палітра»

bYCHKO ZI stravoyu 1024x910 - Визначено переможців конкурсу «Кулінарна палітра»

Starob Nazarova s tortom 768x1024 - Визначено переможців конкурсу «Кулінарна палітра»

background Layer 1