Пропустити навігацію

Урочистості з нагоди жіночого свята 8 Березня

Приємні сюрпризи для жінок – фахівчинь пенсійної служби Луганщини не обмежилися акцією «Ранкова кава», вони продовжилися і пообіді. В актовій залі головного управління Фонду відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня 8 Березня. До присутніх на святковому заході за допомогою онлайн-зв’язку долучилися і працівники підпорядкованих управлінь області. Сильна стать і тут тримала ініціативу в своїх руках.

Перший заступник начальника головного управління обласного Фонду Павло Баранов та голова Регіонального комітету профспілки працівників органів Фонду області Юрій Дегтярьов від імені всього чоловічого колективу адресували щирі вітання колежанкам. «Ви не лише берегині сімейного тепла, – зазначили виступаючі, – вам вдається все і всюди: створювати затишок вдома і на роботі, сумлінно працювати, виховувати дітей, а наші будні наповнювати яскравими барвами. Нехай Вам доля принесе іще сповна щастя безмежного, приємних подій, здійснення мрій!».

Кращим працівницям були вручені заслужені нагороди. Так, Почесної грамоти Пенсійного фронду України удостоєна начальник управління пенсійного забезпечення Ольга Яценко. Праця ще 18 фахівців відзначена грамотами та подяками Головного управління Пенсійного фонду України в Луганській області.

 

unnamed file 4 1024x768 - Урочистості з нагоди жіночого свята 8 Березня

fon 1024x576 - Урочистості з нагоди жіночого свята 8 Березня

2 3 962x1024 - Урочистості з нагоди жіночого свята 8 Березня

20210305 112322 1024x678 - Урочистості з нагоди жіночого свята 8 Березня

1 3 1024x768 - Урочистості з нагоди жіночого свята 8 Березня

 

background Layer 1