Пропустити навігацію

Вебінар у дистанційному форматі «Легалізація зайнятості та заробітної плати» провели у смт Станиця Луганська

Днями головний спеціаліст відділу забезпечення наповнення бюджету № 2 Фінансово-економічного управління Наталія Нарожна та головний спеціаліст відділу формування електронних трудових книжок Управління інформаційних систем та електронних реєстрів Олександра Калугіна спільно з Станично-Луганським районним центром зайнятості провели інформаційний вебінар у дистанційному форматі на платформі ZOOM на тему: «Легалізація зайнятості та заробітної плати».

Під час заходу пенсійники акцентували увагу 16 присутніх щодо легального працевлаштування працівників, розповіли про можливість добровільного страхування та здійснення доплати до мінімального страхового внеску з 2004 року. Також було повідомлено про запровадження нової сервісної послуги – подання заяви для автоматичного призначення пенсій, роз’яснено як користуватись і які саме послуги можна отримати через  вебпортал Пенсійного фонду України. Особливу увагу було приділено необхідності оцифровування трудових книжок для формування відомостей про трудову діяльність у Реєстрі застрахованих осіб.

Наприкінці вебінару від учасників заходу надійшла низка актуальних питань, на які були надані кваліфіковані відповіді.

 

IMG 20210409 100501 1001x1024 - Вебінар у дистанційному форматі «Легалізація зайнятості та заробітної плати» провели у смт Станиця Луганська

background Layer 1