Пропустити навігацію

Робота з питань запобігання та виявлення корупції в Головному управлінні Пенсійного фонду України в Луганській області в І кварталі 2021 року

З метою реалізації антикорупційної політики в Головному управлінні Пенсійного фонду України в Луганській області забезпечено системне здійснення заходів щодо запобігання корупції.

Протягом І кварталу 2021 року суб’єктами декларування Пенсійного фонду області подано 811 електронних декларацій  особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування (далі – декларація), які передбачено статтею 45 Закону України «Про запобігання корупції» (далі Закон).

Організовано виконання вимог фінансового контролю всіма працівниками, які є суб’єктами декларування, здійснено  перевірку факту подання декларацій.

Врегульовано 2 конфлікти інтересів.

Оприлюднено 50 інформацій з антикорупційного спрямування на  сторінках Головного та підпорядкованих управлінь у соціальних мережах Facebook, Єдиному державному веб-порталі відкритих даних, на сторінках міських сайтів в мережі інтернет.

620 державних службовців пройшли курси  на он-лайн платформі «Prometheus» на тему «Просто про е-декларування» та отримали відповідні сертифікати.

Проведено 53 семінари, наради, лекції  з питань роз’яснення положення антикорупційного законодавства серед державних службовців.

216 державних службовців пройшли тестування  в  онлайн – режимі на знання окремих положень Закону України «Про запобігання корупції».

Повідомлення  про факти корупційних правопорушень, у тому числі анонімні,     відповідно до вимог Закону України «Про запобігання корупції»  у звітному періоді не надходили.

background Layer 1