Пропустити навігацію

Вебінар на тему: «Легальна зайнятість – запорука вашого майбутнього» провели на Новопсковщині

Головний спеціаліст відділу забезпечення наповнення бюджету №2 Фінансово-економічного управління Олена Вакуленко та головний спеціаліст Новопсковського відділу обслуговування громадян Марківського об’єднаного управління Анна Літвінова сумісно з Новопсковським центром зайнятості населення провели вебінар для тимчасово безробітних громадян Новопсковщини на тему: «Легальна зайнятість – запорука вашого майбутнього».  Під час онлайн-зустрічі пенсійники розповіли присутнім про основні ризики, які можуть виникнути в результаті нелегального працевлаштування та наголосили, що лише офіційне працевлаштування гарантує конституційні права громадянам. Учасники вебінару були ознайомлені з умовами призначення пенсії та позбавлення права на її отримання у разі згоди працювати в тіні. Присутнім  наголосили, що тільки легальна зайнятість надає можливість громадянам користуватися соціальними гарантіями щодо отримання соціальних виплат від держави.

Також слухачі були детально проінформовані щодо можливостей отримання послуг, користуючись сучасними пенсійними сервісами – засобами вебпорталу Пенсійного фонду України.

Окремо фахівці управлінь акцентували увагу на престижності роботи  в державних органах, зокрема в органах Пенсійного фонду України.

 

Img 2 1024x768 - Вебінар на тему: «Легальна зайнятість – запорука вашого майбутнього» провели на Новопсковщині

Img 3 1024x768 - Вебінар на тему: «Легальна зайнятість – запорука вашого майбутнього» провели на Новопсковщині

 

 

background Layer 1