Пропустити навігацію

Рейд та флешмоб «Твій захист – легальна зарплата!» провели у смт Новопскові

Спеціалістами відділу забезпечення наповнення бюджету № 2 Фінансово-економічного управління Головного управління Пенсійного фонду України в Луганській області здійснюється постійний контроль та аналіз сплати заборгованості фізичними особами – підприємцями. Так, 15 вересня 2021 року Олена Вакуленко та Ірина Іванюта разом з представником Новопсковського районного відділу Державної виконавчої служби Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Харків) здійснили рейд до підприємців-боржників на території промислового ринку в смт Новопсков.

Додатковою метою заходу було інформування та надання роботодавцям  роз’яснень щодо прискорення погашення заборгованості по обов’язкових платежах і  єдиному соціальному внеску та недопущення її зростання.

Співробітник виконавчої служби наголосила, що дієвими методами по прискоренню сплати боргів іноді стають саме примусові обмеження. Звернення стягнення на заробітну плату, пенсію, стипендію та інші доходи боржників, арешт або обтяження рухомого та нерухомого майна, обмеження виїзду та розшук – ось неповний перелік методів впливу на осіб, що мають борги. Тож ліквідувати заборгованість у найкоротший термін важливо й необхідно, адже немає боргів –  немає й обмежень.

По завершенню заходу організатори рейду провели флешмоб під гаслом: «Твій захист – легальна зарплата!».

 

IMG 1 1 1024x688 - Рейд та флешмоб «Твій захист – легальна зарплата!» провели у смт Новопскові

IMG 2 1 1024x582 - Рейд та флешмоб «Твій захист – легальна зарплата!» провели у смт Новопскові

IMG 3 1 1024x514 - Рейд та флешмоб «Твій захист – легальна зарплата!» провели у смт Новопскові

background Layer 1