Пропустити навігацію

У м. Рубіжному розглянули питання легалізації зайнятості та оплати праці населення, погашення заборгованості з обов’язкових платежів

Днями при Рубіжанській міській раді відбулося чергове засідання робочої групи з питань легалізації зайнятості та оплати праці населення, погашення заборгованості із заробітної плати, податків та інших обов’язкових платежів під головуванням заступника міського голови Тетяни Абрамян. У його роботі брали участь і представники Головного управління Пенсійного фонду України в Луганській області, зокрема, головний спеціаліст відділу забезпечення наповнення бюджету № 1 Ілона Якуніна.

На засідання були запрошені представники комунальних підприємства міста та  фізичні особи – підприємці, які мають борги. Так, керівник комунального підприємства «Рубіжанське виробниче управління водоканалізаційного господарства» повідомив про причини зростання боргу та шляхи його погашення.

Членами робочої групи було обговорено питання стосовно розміщення на сайті Рубіжанської міської ради інформації для фізичних осіб щодо можливості звернення до Державної податкової служби України через електронні ресурси або на «гарячу лінію».

 

1 18 1024x690 - У м. Рубіжному розглянули питання легалізації зайнятості та оплати праці населення, погашення заборгованості з обов’язкових платежів

background Layer 1