Пропустити навігацію

Працівникам газового господарства роз’яснили переваги офіційного працевлаштування

Вчора, 11 жовтня, головний спеціаліст відділу забезпечення наповнення бюджету № 1 Фінансово-економічного управління Оксана Роговенко провела зустріч з трудовим колективом Попаснянської дільниці Лисичанського Міжрегіонального управління по експлуатації газового господарства. Фахівець надала роз’яснення щодо порушення трудового законодавства юридичними особами, які використовують найману працю, виплати заробітної плати не нижче мінімального рівня та у строки встановлені чинним законодавством, переваг офіційного працевлаштування. Вона повідомила і про фінансову відповідальність за порушення трудового законодавства юридичними особами, які використовують найману працю. Та акцентувала увагу присутніх на тому, що Пенсійний фонд України надає можливість кожному громадянину індивідуально контролювати свою зарплату та майбутню пенсію, перевіряти факт сплати внесків своїм роботодавцем та суму, з якої вони перераховуються.

Перевагою відомчого вебпорталу є, зокрема, можливість дистанційно отримувати послуги, які раніше вимагали особистого звернення в управління (формування запитів на попередню підготовку документів, запис на прийом до фахівців Фонду тощо). Також користувачі вебпорталу за допомогою електронно-цифрового підпису (ключа ЕЦП) мають можливість заповнити звернення на призначення пенсій, у тому числі і пенсій у зв’язку з втратою годувальника.

Присутнім роздано інформаційні листівки з детальним описом електронних сервісів, які допомагають користувачам отримати доступ до своєї персональної картки.

 

1 8 1024x627 - Працівникам газового господарства роз’яснили переваги офіційного працевлаштування

background Layer 1