Пропустити навігацію

Працівників Старобільського терцентру соціального обслуговування проінформували про набуття страхового стажу за рахунок своєчасності та повноти сплати страхових внесків до Пенсійного фонду України

Нещодавно спеціаліст відділу забезпечення наповнення бюджету № 2 Аліна Черевата зустрілася з трудовим колективом Відділення соціальної реабілітації дітей з інвалідністю та дітей групи ризику Комунальної установи «Старобільський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)». Працівникам установи було надано роз’яснення щодо набуття страхового стажу за рахунок своєчасності та повноти сплати страхових внесків до Пенсійного фонду України роботодавцями за найманих працівників, а також позбавлення соціальних гарантій громадян, як наслідок недотримання трудового законодавства.

Фахівець Фонду ознайомила присутніх з можливостями реєстрації на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України, за допомогою якого кожна особа може здійснювати постійний контроль за персональними даними, що впливають на її пенсійні права, навіть не відвідуючи органи Пенсійного фонду України.

Також у ході заходу було акцентовано увагу на можливості подання Анкети-заяви на автоматичне призначення пенсії, навіть для користувачів, які ще не є пенсіонерами.

 

1633951048575 1024x576 - Працівників Старобільського терцентру соціального обслуговування проінформували про набуття страхового стажу за рахунок своєчасності та повноти сплати страхових внесків до Пенсійного фонду України

 

 

background Layer 1