Пропустити навігацію

Урочистості з нагоди Дня захисників і захисниць України

Сьогодні, 13 жовтня, в Головному управлінні Пенсійного фонду України в Луганській області відбулося урочисте зібрання з нагоди відзначення Дня захисників і захисниць України, Покрови Пресвятої Богородиці та Дня Українського козацтва.

Звертаючись з вітальними словами до присутніх і, в першу чергу, до чоловічої частини колективу, очільниця пенсійної служби Луганщини Ольга Шарунова  подякувала всім присутнім за службу державі на користь народу,  а колегам-представникам сильної статі за надійне плече підтримки у справах повсякденних. Разом з заступником начальника Фонду області Тетяною Нікітіною побажала всім міцного здоров’я, злагоди, миру та Божого благословення.

Кращі працівники були відзначені подяками Головного управління Пенсійного фонду України в Луганській області та грамотами первинної профспілкової організації працівників установи. Всі колеги-чоловіки  отримали подарунки й солодощі.

 

1 9 1024x704 - Урочистості з нагоди Дня захисників і захисниць України

2 1024x576 - Урочистості з нагоди Дня захисників і захисниць України 5 1 1024x1001 - Урочистості з нагоди Дня захисників і захисниць України

3 1 1024x693 - Урочистості з нагоди Дня захисників і захисниць України

background Layer 1