Пропустити навігацію

Щодо встановлення державної адресної допомоги учасникам ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

Два дні поспіль, 11 та 12 жовтня 2021 року, провідний спеціаліст відділу обслуговування громадян № 4 (сервісний центр) Управління обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України в Луганській області Валентина Дубова проводила зустрічі з представниками громадських організацій Лисичанська міська організація «Союз Чорнобиль» та «Ветерани Чорнобиля» м. Лисичанська.

Фахівець надала роз’яснення положення пункту 2 Закону України від 29.06.2021 № 1584-IХ «Про внесення змін до Закону України «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи», а саме про те, що його норми поширюються виключно на учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській атомній електростанції, яким пенсія призначена відповідно до Закону України № 796 «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи».

Представник Фонду також надала відповіді на запитання, які хвилювали активістів громадських організацій.

 

20211012 104157 1024x902 - Щодо встановлення державної адресної допомоги учасникам ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

background Layer 1