Пропустити навігацію

У смт Троїцьке намітили шляхи взаємодії щодо вжиття виконавчих дій щодо стягнення заборгованості по обов’язкових платежах до Пенсійного фонду України

У смт Троїцьке відбулося засідання робочої групи з питань погашення заборгованості перед Пенсійним фондом України та по сплаті єдиного соціального внеску на загальнообов’язкове державне страхування.

У його роботі взяли участь фахівці відділу забезпечення наповнення бюджету № 2 Фінансово-економічного управління Олена Сурмай та Інна Глущук, а також представник Троїцького районного відділу державної виконавчої служби у Сватівському районі Луганської області Східного міжрегіонального управління юстиції (м. Харків).

На засіданні обговорено питання взаємодії структур з приводу вжиття виконавчих дій щодо стягнення заборгованості по обов’язкових платежах до Пенсійного фонду та єдиному соціальному внеску з платників та недопущення її виникнення у подальшому. Зазначено, що станом на 01 жовтня 2021 року обліковується 7 платників, які мають заборгованість зі сплати страхових внесків до Пенсійного фонду України на загальну суму 99 569,42 грн, 41 платник має заборгованість зі сплати єдиного соціального внеску на суму 614 160,78 грн. Для цього проаналізовано реєстри боржників та узгоджено спільні рейди до фізичних осіб – підприємців, що ведуть діяльність на території смт Троїцьке.

За результатами засідання вирішено вжити заходи щодо виявлення майна боржників та спрямовано по всіх напрямках роботу по стягненню заборгованості й наповненню бюджету Фонду.

 

1 10 1024x942 - У смт Троїцьке намітили шляхи взаємодії щодо вжиття виконавчих дій щодо стягнення заборгованості по обов’язкових платежах до Пенсійного фонду України

background Layer 1