Пропустити навігацію

Електронні сервіси Пенсійного фонду України – зручна форма дистанційного отримання послуг

Головний спеціаліст відділу методології та контролю за використанням даних інформаційних систем Управління інформаційних систем та електронних реєстрів Марина Агафонова провела зустріч з трудовим колективом Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Луганській області.

В ході зустрічі спеціаліст розповіла про електронні послуги, які надає Пенсійний фонд України на відомчому вебпорталі. Увагу присутніх було акцентовано на поданні анкети для автоматичного призначення пенсії, анкети для зміни персональних даних у реєстрі застрахованих осіб, подання скан-копій відомостей про трудову діяльність тощо.

Усіх зацікавила можливість подання анкети на автопризначення для перевірки своїх документів заздалегідь у будь який час та без обмеження віку.

Фахівець надала відповіді на запитання щодо електронної трудової книжки та відображення стажу в меню «Мій страховий стаж».

Також спеціаліст зазначила, що однією з найпопулярніших послуг є запит на отримання електронних документів, а саме: довідок ОК-5 та ОК-7, довідки про страховий стаж, довідки про розмір пенсії пенсіонера та інші.

По закінченню заходу спеціаліст надала практичну допомогу всім бажаючим надати анкету на автопризначення пенсії.

 

Z8351 1024x667 - Електронні сервіси Пенсійного фонду України – зручна форма дистанційного отримання послуг

IMG 8364 1024x762 - Електронні сервіси Пенсійного фонду України – зручна форма дистанційного отримання послуг

IMG 8355 1024x901 - Електронні сервіси Пенсійного фонду України – зручна форма дистанційного отримання послуг

background Layer 1