Пропустити навігацію

Фахівці Фонду області підвищили рівень знань щодо захисту інформаційно-телекомунікаційних систем

Днями у Головному управлінні Пенсійного фонду України в Луганській області відбувся відкритий семінар на тему «Захист інформаційно-телекомунікаційних систем», який проводив співробітник 3-го управління Головного управління Служби безпеки України в Донецькій та в Луганській областях.

У своєму виступі він розповів про основні аспекти захисту інформації з обмеженим доступом при роботі в інформаційно-телекомунікаційних системах, попередження уникнення витоку інформації та кримінальну і адміністративну відповідальність. Також він розповів про найпоширеніші види кібератак та кіберзлочинів, можливість їх попередження та уникнення; звернув особливу увагу на необхідність постійного оновлення операційної системи та антивірусного програмного забезпечення.

Участь у заході взяли начальник Головного управління Пенсійного фонду України в Луганській області Ольга Шарунова, заступники начальника Евеліна Приймак і Павло Баранов, керівники та спеціалісти відділів Головного управління Фонду області.

По закінченню виступу, спікеру учасники семінару поставили багато запитань, на які отримали ґрунтовні відповіді.

 

37 1024x712 - Фахівці Фонду області підвищили рівень знань щодо захисту інформаційно-телекомунікаційних систем 38 1024x695 - Фахівці Фонду області підвищили рівень знань щодо захисту інформаційно-телекомунікаційних систем

 

 

background Layer 1