Пропустити навігацію

З працівниками Попаснянської колійної машинної станції обговорили питання пенсійного забезпечення та роботу е-сервісів

10 грудня відбулася зустріч головного спеціаліста відділу обслуговування громадян № 7 (сервісного центру) Управління обслуговування громадян Тетяни Васюкової з представниками Попаснянської колійної машинної станції. Під час заходу обговорили питання легальності трудових відносин, наявності необхідного страхового стажу, добровільної участі в системі загальнообов’язкового державного пенсійного страхування, доплати до страхового стажу з метою набуття в майбутньому права на одержання пенсії.

Крім того, фахівець ознайомила присутніх з роботою е-сервісів вебпорталу Пенсійного фонду України, зокрема «Електронна трудова книжка», «Пенсійний калькулятором» та «Автоматичне призначення пенсії».

Спеціаліст зазначила, що сьогодення вимагає бути «мобільним», тому запропонувала встановити та користуватися застосунком «Пенсійний фонд» для отримання інформації з особистого смартфона. 

Наприкінці зустрічі присутні отримали вичерпні відповіді на особисті питання та буклети-інструкції з реєстрації в особистому кабінеті на вебпорталі Пенсійного фонду України.

 

zyctrich v trydovomy 1 1024x713 - З працівниками Попаснянської колійної машинної станції обговорили питання пенсійного забезпечення та роботу е-сервісів

 

background Layer 1