Пропустити навігацію

Нараду щодо забезпечення стягнення коштів з боржників провели у смт Білокуракине

Днями з метою погашення заборгованості до Пенсійного фонду України фахівці відділу забезпечення наповнення бюджету № 2 Дмитро Малик та Наталя Забайрачна провели нараду з представниками Управління забезпечення примусового виконання рішень та Головного управління Державної податкової служби за участю начальника відділу обслуговування громадян № 2 Галини Молчанової.

Під час зустрічі було розглянуто ситуацію, що склалася в смт Білокуракине. Значна більшість боржників тут – це безнадійний борг, що унеможливлює стягнення заборгованості у найкоротші терміни.

Проведено аналіз сум боржників фізичних осіб – підприємців та наявності виконавчих впроваджень, визначили завдання по погашенню заборгованості зі сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування на користь держави з урахуванням максимального надходження коштів та шляхи співпраці у роботі з боржниками.

Сторони домовилися зосередити зусилля на координації спільних дій щодо забезпечення стягнення коштів з боржників за виконавчими документами, направити подання до суду про обмеження права виїзду боржників за кордон.

 

1 11 1024x833 - Нараду щодо забезпечення стягнення коштів з боржників провели у смт Білокуракине

 

 

background Layer 1