Пропустити навігацію

Головна мета – наповнення бюджету Пенсійного фонду України

У смт Троїцьке відбулося засідання робочої групи з питань погашення заборгованості перед Пенсійним фондом України та по сплаті єдиного соціального внеску на загальнообов’язкове державне страхування.

У ньому взяли участь провідний спеціаліст фінансово-економічного відділу забезпечення наповнення бюджету № 2 Головного управління Пенсійного фонду України в Луганській області Олена Сурмай та представники Троїцького районного відділу державної виконавчої служби.

На засіданні обговорено питання взаємодії структур з приводу вжиття виконавчих дій щодо стягнення з платників та недопущенню виникнення новоствореної заборгованості по обов’язкових платежах до Пенсійного фонду України та єдиному соціальному внеску. Станом на 01.12.2021 обліковується 7 платників, які мають заборгованість зі сплати страхових внесків до Пенсійного фонду України на загальну суму 99569,42 грн, 41 платник має заборгованість зі сплати єдиного соціального внеску на суму 614160,78 грн. Для цього проаналізовано реєстри боржників та узгоджено проведення спільних рейдів до фізичних осіб – підприємців, які ведуть діяльність на території смт Троїцьке.

За результатами засідання вирішено вжити всі заходи по виявленню майна боржників та спрямовано по всіх напрямках роботу по стягненню заборгованості задля наповнення бюджету Фонду.

 

foto DVS 1024x768 - Головна мета – наповнення бюджету Пенсійного фонду України

background Layer 1