Пропустити навігацію

Виїзні прийоми громадян в агентських пунктах

Протягом грудня відділом обслуговування громадян № 9 (сервісний центр) Управління обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України в Луганській області проводилися виїзні прийоми громадян в агентських пунктах Приватного акціонерного товариства «Сєвєродонецьке об’єднання Азот» та територіальної громади смт Борівське з метою надання послуг.

Основними питаннями, з яких зверталися громадяни, були перерахунок та автопризначення пенсії, отримання довідки про доходи, взяття на облік за новим місцем проживання.

В ході прийому фахівці Фонду розповідали порядок нарахування та умови проведення перерахунку пенсій працюючим пенсіонерам, порядок та умови призначення пенсії, а також надавали роз’яснення щодо виплат та розмірів пенсій.

Особливу увагу спеціалісти приділяли сервісу вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України – призначення пенсії в «один дотик», порядку отримання СМС-повідомлення та реєстрації на відомчому аебпорталі, а також можливості отримання інформації і консультації з питань пенсійного забезпечення за телефоном «гарячої лінії».

 

Borivske 1 1 768x1024 - Виїзні прийоми громадян в агентських пунктах

agent 878x1024 - Виїзні прийоми громадян в агентських пунктах

Borivske 2 1 768x1024 - Виїзні прийоми громадян в агентських пунктах

 

background Layer 1