Пропустити навігацію

Тільки легальна праця гарантує забезпечену старість та соціальний захист

Вчора, 21 грудня 2021 року, за участю спеціаліста відділу забезпечення наповнення бюджету № 2 Фінансово-економічного управління Марини Білоус в смт Мілове проведено інформаційний захід для працівників комунального некомерційного підприємства «Міловська районна центральна лікарня».

В ході зустрічі було акцентовано увагу присутніх на тому, що мати легалізовані та оформлені належним чином трудові відносини наразі краще й вигідніше для всіх, адже для найманих осіб – це соціальні гарантії, а для роботодавців – уникнення чималих збитків у вигляді штрафів. Фахівець Фонду розповіла про залежність страхового стажу від сплати страхових внесків, можливість здійснення доплати до мінімального страхового внеску за неповні місяці періодів роботи та укладення договорів про добровільну участь у системі загальнообов’язкового державного соціального страхування.

З часу запровадження вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду України постійно змінюється. Нині електронний ресурс дає можливість усім зацікавленим громадянам в режимі онлайн вирішувати питання з мінімальною витратою часу, коштів, сил і постійно контролювати персоніфіковані дані.

Під час проведення заходу були роздані інформаційні буклети на тему «Легальна робота гарантує забезпечену старість та соціальний захист».

 

IMG 202112210830 1024x566 - Тільки легальна праця гарантує забезпечену старість та соціальний захист

IMG 202112210834 1024x633 - Тільки легальна праця гарантує забезпечену старість та соціальний захист

background Layer 1