Пропустити навігацію

Надання пенсійних послуг на віддаленому робочому місці у смт Тошківка

Спеціалісти відділу обслуговування громадян № 7 (сервісного центру) Управління обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України в Луганській області ведуть роботу по наданню пенсійних послуг на віддалених робочих місцях відповідно до встановленого графіка прийому. Так, 22 грудня провідний спеціаліст відділу Катерина Почепцова спілкувалась з жителями смт Тошківка в приміщенні колишньої селищної ради.

Фахівець ознайомила присутніх з порядком отримання довідок про доходи, пенсійного посвідчення, допомоги на поховання, повідомила про  перерахунки пенсій, надала детальні відповіді на запитання, які стосувалися порядку виплати пенсії.

У кожному випадку провідний спеціаліст інформувала присутніх про нові можливості електронних сервісів, наголошуючи, що тепер не обов’язково звертатися з кожним питанням до відділу обслуговування громадян № 7 (сервісного центру) Управління обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України в Луганській області, це можливо зробити дистанційно, зареєструвавшись на відомчому вебпорталі.

 

IMG 1780 1024x766 - Надання пенсійних послуг на віддаленому робочому місці у смт Тошківка

 

background Layer 1