Пропустити навігацію

З податківцями і підприємцями обговорили питання добровільної участі в системі загальнообов’язкового державного пенсійного страхування

22 грудня відбулася зустріч головного спеціаліста відділу обслуговування громадян № 7 (сервісного центру) Управління обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України в Луганській області Володимира Бондаровського з представниками Попаснянської Державної податкової служби Лисичанського управління Головного управління ДПС у Луганській області та фізичними особами – підприємцями з дотриманням карантинних заходів.

У ході зустрічі участь взяли 25 осіб.

Під час заходу обговорили питання легальності трудових відносин, наявності необхідного страхового стажу, добровільної участі в системі загальнообов’язкового державного пенсійного страхування, доплати до страхового стажу з метою набуття в майбутньому права на одержання пенсії.

Присутні отримали кваліфіковані відповіді на актуальні питання пенсійного забезпечення. Крім того, фахівець розповів про онлайн-послуги, які кожен громадянин може отримати на електронному вебпорталі Пенсійного фонду України.

 

20211222 110935 1024x768 - З податківцями і підприємцями обговорили питання добровільної участі в системі загальнообов’язкового державного пенсійного страхування

 

 

background Layer 1