Пропустити навігацію

Трьохстороння комісія проаналізувала шляхи подальшої співпраці по роботі з погашення заборгованості

Вчора, 22 грудня 2021року, в приміщенні відділу обслуговування громадян № 1 (сервісний центр) Головного управління Пенсійного фонду України в Луганській області в рамках «круглого столу» відбулося засідання трьохсторонньої комісії щодо зменшення заборгованості по обов’язкових платежах до Пенсійного фонду та єдиному соціальному внеску за участю фахівців Головного управління Фонду області, представників Державної фіскальної служби та Державної виконавчої служби.

Станом на 1 грудня поточного року борг зі сплати страхових внесків мають 11 суб’єктів господарювання на загальну суму 1 285,2 тис. грн та зі сплати єдиного соціального внеску 91 платник на загальну суму 2 201,7 тис. грн.

Під час засідання було здійснено аналіз боржників та шляхи подальшої співпраці по роботі з погашення заборгованості. Так як надходження зі сплати єдиного соціального внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування формує дохідну частину Пенсійного фонду України, соціальні гарантії на випадок безробіття, нещасних випадків чи професійних захворювань, пенсійне забезпечення та забезпечує відновлення страхового стажу застрахованим особам.

 

IMG 20211222 135746 1024x858 - Трьохстороння комісія проаналізувала шляхи подальшої співпраці по роботі з погашення заборгованості

background Layer 1