Пропустити навігацію

Стан надходження обов’язкових платежів обговорили на Луганщині

22 грудня 2021 року при Головному управлінні Пенсійного фонду України в Луганській області відбулось засідання «круглого столу» з представниками Східного міжрегіонального управління Держпраці,Управління забезпечення примусового виконання рішень Східного міжрегіонального управління міністерства юстиції (м. Харків) та Головного управління Державної податкової служби у Луганській області.

На нараді були обговорені поточні питання, пов’язані із забезпеченням виконання планових показників з надходжень до бюджету Фонду, стягнення заборгованості заходами виконавчих дій з фізичних осіб-підприємців по єдиному соціальному внеску, розглянуті можливості примусового стягнення з боржників та списання безнадійної заборгованості.

 Під час засідання представник відділу примусового виконання рішень у Луганській області Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції України (м. Харків) Юлія Баскевич доповіла, що за 2021 рік в рахунок погашення заборгованості зі сплати єдиного соціального внеску стягнуто заходами виконавчих дій 86 997,9 тис. грн, що на 37 % більше у порівнянні з 2020 роком.

 Представник Східного міжрегіонального управління Держпраці Марина Мартинюк доповіла про активну інформаційну кампанію, постійні рейди з виявлення незадекларованих працівників по Луганській області та, як результат, покращення ситуації серед роботодавців щодо активізації у поданні повідомлень про прийняття на роботу.

Підбиваючи підсумки засідання, Павло Баранов подякував за співпрацю усім присутнім та висловив надію на подальшу плідну й результативну роботу.

 

20211222 140931 1024x768 - Стан надходження обов’язкових платежів обговорили на Луганщині

background Layer 1