Пропустити навігацію

Цьогоріч у повному обсязі погашені борги на 28 підприємствах Луганщини

23 грудня відбулося чергове засідання обласної тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат. У його роботі взяв участь заступник начальника Головного управаління Пенчійного фонду України в Луганській області Павло Баранов.

Під час засідання розглянуто стан погашення заборгованості із виплати заробітної плати та стан виконання протокольних доручень з цих питань за 2021 рік.

Так, за звітний період у повному обсязі погашені борги на 28 підприємствах області майже на 200 млн гривень.

За даними моніторингу, станом на 20 грудня, заборгованість становить 80,5 млн гривень. Загальна кількість підприємств-боржників – 14.

Найбільша заборгованість із заробітної плати – на двох вугледобувних підприємствах (68,9 млн грн.), що складає 86 % від суми боргу по області. На п’ятьох комунальних підприємствах області сума боргу – 4 млн грн.

Підбиваючи підсумки, перший заступник голови облдержадміністрації Олексій Смирнов нагадав запрошеним керівникам підприємств-боржників про можливість притягнення до адміністративної та кримінальної відповідальності за порушення термінів виплати заробітної плати.

 

1 18 1024x684 - Цьогоріч у повному обсязі погашені борги на 28 підприємствах Луганщини

background Layer 1