Пропустити навігацію

У м. Кремінна заслухали боржників зі сплати єдиного соціального внеску

Днями при відділі обслуговування громадян № 3 (сервісний центр) Головного управління Фонду в області відбулася зустріч з питань погашення заборгованості до Пенсійного фонду України та єдиного соціального внеску по Кремінській об’єднаній територіальній громаді. У ній взяли участь представники Головного управління Пенсійного фонду України в Луганській області, та Кремінського відділу державної виконавчої служби у Сєвєродонецькому районі Луганської області Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Харків).

Один із запрошених 11 фізичних осіб – підприємців, які мають борги зі сплати єдиного соціального внеску, повідомив, що з боргом не згоден, йому рекомендовано звернутися до Державної податкової служби для проведення звірення, інший доповів, що у грудні погасила заборгованість згідно з виконавчими документами.

Представники Головного управління Пенсійного фонду України та Кремінського відділу державної виконавчої служби узгодили дату наступної зустрічі і визначили перелік боржників, яких буде запрошено на неї.

 

1 19 1024x566 - У м. Кремінна заслухали боржників зі сплати єдиного соціального внеску

background Layer 1