Пропустити навігацію

Наповнення бюджету – запорука зростання пенсійних виплат

Своєчасна сплата внесків та погашення заборгованості – це той резерв коштів бюджету Пенсійного фонду України, з якого виплачуються пенсії.

Робота з боржниками м. Рубіжне по сплаті обов’язкових платежів до бюджету Фонду проводиться постійно. У грудні 2021 року відбулося засідання робочої групи з питань легалізації зайнятості та оплати праці населення, погашення заборгованості із заробітної плати, податків та інших обов’язкових платежів, на яке запрошено 10 приватних підприємців та 3 керівники комунальних підприємств-боржників.

Днями за участю начальника сервісного центру № 8 Головного управління Пенсійного фонду України в Луганській області Наталії Смаглюк проведено засідання «круглого столу» з представниками Рубіжанської міської ради, комунальних підприємств-боржників. На ньому розглянуто питання погашення заборгованості комунальних підприємств «Муніципальний сервіс» і «Рубіжанське виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства».

Засідання трьохсторонньої групи, у якій взяли участь спеціалісти Головного управління Пенсійного фонду України в Луганській області, Державної фіскальної служби та Державної виконавчої служби, присвячувалося обговоренню ефективної взаємодії по стягненню існуючої та недопущенню виникнення новоствореної заборгованості приватних підприємців та підприємств перед Фондом.

 

Smaglyuk Abramyan po borzhnykah 1024x969 - Наповнення бюджету – запорука зростання пенсійних виплат

3 storonnya grupa 1024x744 - Наповнення бюджету – запорука зростання пенсійних виплат

 

background Layer 1