Пропустити навігацію

Виконання плану з надходжень, охоплення боргу по платежах до Пенсійного фонду розглянули в м. Старобільськ

25 січня 2022 року в місті Старобільську проведено нараду щодо спільної взаємодії по стягненню існуючої, недопущенню виникнення новоствореної заборгованості, виконання плану з надходжень та охоплення боргу по обов’язкових платежах до Пенсійного фонду і єдиному соціальному внеску.

В роботі наради взяли участь головні спеціаліст відділу забезпечення наповнення бюджету № 2 Олена Островерх й Аліна Черевата,  представники Старобільского районного відділу державної виконавчої служби й Державної податкової служби у Луганській області.

На засіданні розглянуті питання виконання плану з надходжень, охоплення боргу по платежах до Пенсійного фонду та єдиному соціальному внеску. Ці питання особливо актуальні, так як заборгованість постійно зростає і станом на 1 січня поточного року борг зі сплати страхових внесків мають 13 суб’єктів господарювання на загальну суму 16 472 348,65 грн, зі сплати єдиного соціального внеску – 665 платників на загальну суму 17 149 854,13 грн.

Проведено детальний аналіз щодо збільшення боргу та можливості стягнення заборгованості з економічно-активних платників.

За результатами засідання було визначено напрямки роботи та контролю за стягненням заборгованості, повноти заходів по виявленню майна боржників.

 

IMG 20220125 104630 1024x649 - Виконання плану з надходжень, охоплення боргу по платежах до Пенсійного фонду розглянули в м. Старобільськ

background Layer 1