Пропустити навігацію

Фешмоби щодо можливостей вебпорталу та зручності користування СМС-інформуванням провели у смт Борівське

Фахівці відділу обслуговування громадян № 9 (сервісний центр) Управління обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України в Луганській області днями провели флешмоби серед населення смт Борівське під гаслом «Вебпортал Пенсійного фонду України – зручний сервіс без черг і зайвих витрат» та «СМС-інформування – зручний онлайн-сервіс для громадян».

Такі акції популяризують дистанційні форми обслуговування громадян, заохочують молодь, застрахованих осіб, роботодавців до активного користування сучасними сервісами електронних послуг Пенсійного фонду України.

Всім бажаючим були надані консультації щодо реєстрації на вебпорталі Пенсійного фонду України і правил користування ним, порядку отримання електронного підпису. Спеціалісти розповіли про перелік послуг та сучасні електронні сервіси Пенсійного фонду України, як скористатися послугою попереднього замовлення паперових документів та сформувати довідки ОК-5 і ОК-7, не виходячи з дому.

Також фахівці відділу надали детальне роз’яснення як налаштувати сервіс СМС-інформування. Усі пенсіонери, які бажають отримувати повідомлення у такий спосіб, можуть засобами мобільного зв’язку дізнатися про тривалість свого страхового стажу, суму призначеної пенсії та дату її виплати, результати проведеного перерахунку пенсії, поновлення пенсійної виплати та строк припинення виплати пенсії, а застраховані особи – довідатись про сплату страхових внесків. За допомогою СМС-повідомлень пенсіонерам, за потреби, надсилаються запрошення відвідати територіальний орган Пенсійного фонду України для підтвердження або з’ясування необхідних даних.

 

borovs 3 1024x461 - Фешмоби щодо можливостей вебпорталу та зручності користування СМС-інформуванням провели у смт Борівське

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

background Layer 1