Пропустити навігацію

Виїзні прийоми мешканців територіальних громад смт Борівське та с. Нова Астрахань

Протягом тижня головний спеціаліст відділу обслуговування громадян № 9 (сервісний центр) Управління обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України в Луганській області  Анастасія Какоян з метою надання послуг населенню здійснила виїзні прийоми мешканців територіальних громад смт Борівське та с. Нова Астрахань.

Основними питаннями, з якими звернулися громадяни, були: отримання довідок про доходи, ОК-5, призначення та перерахунок пенсії, оформлення недоотриманої пенсії померлого пенсіонера, реєстрація на вебпорталі Пенсійного фонду України тощо. Відвідувачі отримали і роз’яснення стосовно нарахування і виплати пенсії.

Головний спеціаліст сервісного центру провела інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо активації послуги СМС-інформування, запровадження електронних листків непрацездатності, користування сучасними електронними сервісами вебпорталу Пенсійного фонду України.

Також Анастасія Какоян провела заняття у «Школі майбутнього пенсіонера». Представник Фонлу наголосила на необхідності легальної зайнятості та ознайомила громадян з основними чинниками, які впливають на розмір подальшого пенсійного забезпечення. Розповіла про переваги сервісу «Автоматичне призначення пенсії», можливості вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України, який дає змогу оперативно отримати інформацію про розмір нарахованої заробітної плати, сплату страхових внесків роботодавцем та звернутися за призначенням пенсії «в один дотик».

 

nova astrah i borivs 5 768x1024 - Виїзні прийоми мешканців територіальних громад смт Борівське та с. Нова Астрахань

nova astrah i borivs 8 899x1024 - Виїзні прийоми мешканців територіальних громад смт Борівське та с. Нова Астрахань

nova astrah i borivs 9 768x1024 - Виїзні прийоми мешканців територіальних громад смт Борівське та с. Нова Астрахань

background Layer 1