Пропустити навігацію

Хронологія засідань у 2023 році

Дата Питання порядку денного
08.02.2023 1. Про підсумки робота Головного управління Пенсійного фонду України в Луганській області за 2022 рік, стан організації роботи з надходження платежів до бюджету Фонду та завдання, які стоять перед Фондом щодо забезпечення сталого фінансування виплати пенсій.

2. Про організацію роботи по прийняттю функцій з нарахування субсидій, пільг та соціальних виплат.

19.04.2023 1. Про підсумки робота Головного управління Пенсійного фонду України в Луганській області за І квартал 2023 року. Ухвалення проєкту Плану роботи Головного управління Пенсійного фонду України в Луганській області на 2023 рік.

2. Про стан реалізації Головним управлінням Пенсійного фонду України в Луганській області Стратегії розвитку комунікацій Пенсійного фонду України.

3. Про стан виконання Головним управлінням Пенсійного фонду України в Луганській області постанов правління, наказів Фонду.

4. Про організацію роботи новостворених відділів в Управлінні контрольно-перевірочної роботи Головного управління Пенсійного фонду України в Луганській області та основні завдання щодо підвищення ефективності їх роботи.

19.07.2023 1. Про підсумки робота Головного управління Пенсійного фонду України в Луганській області за І півріччя 2023 року та завдання, які стоять перед Фондом щодо забезпечення додаткових надходжень та погашення заборгованості по платежах до бюджету Фонду.

2. Про стан виконання плану доходів та видатків Головного управління Пенсійного фонду України в Луганській області на 2023 рік.

3. Про стан організації правової роботи в Головному управлінні Пенсійного фонду України в Луганській області 

4.Про роботу Управління пенсійного забезпечення, надання страхових виплат, соціальних послуг, житлових субсидій та пільг за І півріччя 2023 року.

25.10.2023 1. Про результати роботи Головного управління Пенсійного фонду України в Луганській області за 9 місяців 2023 року та завдання, що стоять перед Фондом області до кінця поточного року.

2. Про роботу Управління з питань виплат за 9 місяців 2023 року.

3. Про стан  організації запровадження цифрових технологій у сфері пенсійного забезпечення, надання житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу в Головному управлінні Пенсійного фонду України в Луганській області.

4. Про виконання вимог антикорупційного законодавства в Головному управлінні Пенсійного фонду України в Луганській області.

5. Про стан роботи з  персоналом в Головному управлінні Пенсійного фонду України в Луганській області.

27.12.2023 1. Про основні пріоритети роботи Головного управління Пенсійного фонду України в Луганській області у 2024 році та затвердження проєкту Плану роботи Головного управління Пенсійного фонду України в Луганській області на 2024 рік.

2. Про дотримання фінансової дисципліни в Головному управлінні Пенсійного фонду України в Луганській області.

3. Про стан розгляду звернень громадян в Головному управлінні Пенсійного фонду України в Луганській області.

4. Про стан організації роботи з внутрішнього аудиту та основні завдання щодо підвищення ефективності внутрішнього контролю в Головному управлінні Пенсійного фонду України в Луганській області.

background Layer 1