Пропустити навігацію

Пенсійники Луганщини провели робочі зустрічі з представниками банківських установ, Державної фіскальної служби та Держпраці

IMAG3712 300x170 - Пенсійники Луганщини провели робочі зустрічі з представниками банківських установ, Державної фіскальної служби та Держпраці21 та 22 листопада п.р. очільник Фонду в Луганській області Ольга Шарунова провела робочі зустрічі в форматі «круглого столу» з представниками банківських установ, Державної фіскальної служби та Держпраці.

Під час наради з представниками банків обговорювалися питання визначення спільних напрямів роботи по залученню пенсіонерів до отримання пенсійних виплат через банківські установи.

Зустріч з представниками Державної фіскальної служби та Держпраці була присвячена питанню визначення критеріїв відбору страхувальників, в яких відслідковуються найвищі ризики використання праці неоформлених працівників. Зокрема, звернули увагу на проблемні питання, пов’язані з виявленням нелегалів, запропонували додаткові алгоритми взаємодії та обміну інформацією, а також визначили основні критерії ризику, по яких у поточному та наступному роках буде проводитися відбір недобросовісних роботодавців для застосування відносно них фінансової й адміністративної відповідальностей.

background Layer 1