Пропустити навігацію

В Біловодському районі продовжується робота по залученню пенсіонерів до обслуговування в банківських установах

1 10 300x225 - В Біловодському районі продовжується робота по залученню пенсіонерів до обслуговування в банківських установахНачальник Біловодського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Ольга Шуліка прийняла участь в засідання «круглого столу» з представниками банківських установ. Темою зустрічі стало розроблення спільних заходів по залученню пенсіонерів до отримання пенсійних виплат через банківські установи.

За підсумками зустрічі домовлено про присутність в прийомні дні в управлінні Фонду менеджерів Ощадбанку для надання консультацій та роз’яснень переваг отримання пенсійних виплат через банківські установи. Також вирішено розіслати пенсіонерам віком до 70 років адресні запрошення на обслуговування до банку.

Окремо присутні обговорили спільні пропозиції по розширенню мережі банкоматів та продовженню інформаційно-роз’яснювальних заходів щодо переваг оформлення електронних пенсійних посвідчень для мешканців району.

Для активного залучення нових клієнтів – пенсіонерів та підтримки лояльності існуючих, банком буде забезпечено проведення та своєчасне інформування про акції та конкурси, що проводяться серед держателів платіжних карток.

background Layer 1