Пропустити навігацію

Пенсійники Рубіжанського об’єднаного управління спільно з фахівцями Державної виконавчої служби обговорили шляхи зменшення заборгованості до бюджету Фонду

DVS 300x225 - Пенсійники Рубіжанського об’єднаного управління спільно з фахівцями Державної виконавчої служби обговорили шляхи зменшення заборгованості до бюджету ФондуНаприкінці минулого тижня в Рубіжанському об’єднаному управлінні Пенсійного фонду України за «круглим столом» відбулась робоча зустріч з представниками Рубіжанського міського відділу Державної виконавчої служби.

Під час «круглого столу» обговорювалось питання погашення заборгованості зі сплати страхових внесків на загальнообов’язкове державне пенсійне страхування. Начальник об’єднаного управління Фонду Наталія Смаглюк наголосила, що від повноти та вчасності сплати єдиного соціального внеску напряму залежить вчасність пенсійних виплат. В свою чергу старший державний виконавець Марина Мирошниченко запропонувала перелік боржників для продовження спільної роботи в цьому напрямку шляхом здійснення спільних рейдів-виходів до них.

За підсумками зустрічі вирішено продовжити спільну роботу з пошуку шляхів для погашення існуючої заборгованості перед Пенсійним фондом України, оскільки наповнення бюджету Фонду та недопущення порушення прав застрахованих осіб є першочерговим завданням для управління.

background Layer 1