Пропустити навігацію

В Кремінському районі пенсійники продовжують роботу по збільшенню надходжень єдиного соціального внеску

1 15 300x177 - В Кремінському районі пенсійники продовжують роботу по збільшенню надходжень єдиного соціального внескуНа цьому тижні фахівці Рубіжанського об’єднаного управління Пенсійного фонду України провели спільну нараду з Кремінським районним відділом Державної виконавчої служби. Під час наради присутні обговорили шляхи підвищення ефективності роботи, пов’язаної із погашенням заборгованості перед Пенсійним фондом України.

За результатами наради вирішено продовжити практику проведення спільних виходів-рейдів за фактичним місцем реєстрації боржників з метою з’ясування майнового стану боржника та накладання арешту на його майно.

Також на цьому тижні пенсійники прийняли участь в двох засіданнях робочих груп при Кремінській районній державній адміністрації. Присутні розглядали питання погашення заборгованості по заробітній платі (грошовому забезпеченню), пенсіях, стипендіях та інших соціальних виплат, а також питання легалізації, виплати заробітної плати та зайнятості населення.

Під час засідань заслухали керівників та представників 15 підприємств Кремінського району, в яких за результатами наданої звітності за липень-серпень 2018 року показник середньої заробітної плати найманим працівникам менше мінімального розміру, встановленого законодавством, та по яких заробітна плата значно нижча середньої заробітної плати за видами економічної діяльності в регіоні.

background Layer 1