Пропустити навігацію

Керівник Фонду області тримає на особливому контролі надходження коштів до бюджету Фонду

IMAG3811 300x170 - Керівник Фонду області тримає на особливому контролі надходження коштів до бюджету ФондуIMAG3793 300x170 - Керівник Фонду області тримає на особливому контролі надходження коштів до бюджету Фонду30 листопада п.р. начальник головного управління Фонду області Ольга Шарунова провела окремі наради з керівниками підпорядкованих управлінь. На нарадах обговорювались шляхи використання всіх наявних засобів впливу для забезпечення виконання планових показників з надходження власних коштів в 2018 році та погашення заборгованості із сплати єдиного соціального внеску та платежів до Пенсійного фонду України.

За підсумками вирішено до 7 грудня надати повний аналіз надходжень власних коштів в Луганській області до кінця 2018 року та провести заходи для скорочення кількості боржників та суми наявних боргів зі сплати внесків.

Довідково: за оперативними даними від початку року органами Фонду Луганщини легалізовано 2 258 робочих місць, що забезпечило 1 915,0 тис. грн. додаткових надходжень до бюджету Фонду.

background Layer 1