Пропустити навігацію

Біловодське об’єднане управління провело засідання «круглих столів» та наради з представниками Державної фіскальної служби

1 20 300x225 - Біловодське об’єднане управління провело засідання  «круглих столів» та наради з представниками  Державної фіскальної службиЛегалізацію заробітної плати, як головного джерела наповнення бюджету, обговорювали на засіданнях “круглого столу” з представниками Державної виконавчої служби, які відбулися 28 та 29 листопада п.р. в Біловодському та Міловському районах. В засіданнях прийняла участь начальник Біловодського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Ольга Шуліка та керівники підприємств агропромислового комплексу, зокрема, фермерських господарств районів.

В ході засідань розглядались питання оформлення трудових відносин з найманими працівниками: практика працевлаштування застрахованих осіб за цивільно-правовими договорами та нарахування заробітної плати застрахованим особам за основним місцем роботи в розмірі менше мінімального.

За підсумками нарад присутні ухвалили основні напрямки спільних дій та вирішили і в проводити регулярні консультації щодо розширення методичної, інформаційної співпраці, реалізації спільних проектів і програм, удосконалення чинних Угод про співпрацю, як на центральному, так і на регіональному рівні.

background Layer 1