Пропустити навігацію

Пенсійники міста Сєвєродонецька надають громадянам всебічні роз’яснення з пенсійних питань

1 300x225 - Пенсійники міста Сєвєродонецька надають громадянам всебічні роз’яснення з пенсійних питань2 300x227 - Пенсійники міста Сєвєродонецька надають громадянам всебічні роз’яснення з пенсійних питань3 грудня п.р. перший заступник начальника управління Пенсійного фонду України в м. Сєвєродонецьку Людмила Кулішова протягом двох годин відповідала на питання громадян під час телефонної «гарячої» лінії, а фахівці управління провели 2 зустрічі за місцем проживання громадян похилого віку та флешмоб під гаслом на підтримку легальної зайнятості.

Громадяни отримали ґрунтовні роз’яснення щодо підвищення пенсій з 1 грудня 2018 року: які основні умови перегляду пенсій та яких категорій пенсіонерів стосується підвищення, тощо. Також громадян цікавило визначення права на пенсію за віком та вимоги до наявності страхового стажу.

Фахівці фонду нагадали мешканцям міста про негативні наслідки тіньової зайнятості, адже одержуючи зарплату в «конверті», найманий працівник позбавляє себе гідної пенсії у майбутньому та інших соціальних гарантій від держави.

background Layer 1