Пропустити навігацію

Пенсійники Біловодського об’єднаного управління продовжують роботу в напрямку легалізації зайнятості та зменшення заборгованості по ЄСВ

4 грудня п.р. спеціалісти Біловодського об’єднаного управління Пенсійного фонду України провели зустріч з 4 фізичними особами-підприємцями смт. Мілового. Вони роз’яснили присутнім переваги сплати єдиного внеску у розмірі не менше мінімального. Несплата єдиного внеску в мінімальному розмірі позбавляє громадян права на зарахування відповідних періодів в повному обсязі до страхового стажу, необхідного для призначення пенсії та страхових виплат за соціальним страхуванням. Так, в 2018 році мінімальний страховий внесок для фізичних осіб підприємців становить 819,06 грн., а для фізичних осіб підприємців, які обрали спрощену систему оподаткування та віднесені до першої групи платників єдиного податку, обов’язковою є сплата єдиного внеску у розмірі 50% щомісяця.

Kruglyj stil Bilovodsk 300x250 - Пенсійники Біловодського об’єднаного управління продовжують роботу в напрямку легалізації зайнятості та зменшення заборгованості по ЄСВ5 грудня п.р. фахівці об’єднаного управління  провели засідання “круглого столу” з представниками Державної виконавчої служби Біловодського району по погашенню заборгованості в рамках наявних виконавчих проваджень по стягненню боргу з ЄСВ.

Присутні ознайомились з матеріалами виконавчих проваджень та домовились про проведення спільних заходів по стягненню цих сум боргу.

background Layer 1