Пропустити навігацію

Керівник Рубіжанського об’єднаного управління надає всебічні роз’яснення з пенсійних питань під час виїзного прийому в Красноріченській сільській раді

47437172 2123966034313056 4379933268217167872 n 300x225 - Керівник Рубіжанського об’єднаного управління надає всебічні роз’яснення з пенсійних питань під час виїзного прийому в Красноріченській сільській раді5 грудня п.р. начальник Рубіжанського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Наталія Смаглюк провела виїзний прийом громадян в Центрі надання адміністративних послуг Красноріченської селищної ради та зустріч з трудовим колективом Центру.

Під час виїзного прийому 16 мешканців селища і прилеглих населених пунктів отримали роз’яснення з різних питань пенсійного забезпечення. Громадян цікавили питання перерахунку пенсій з 1 грудня цього року та виплати пенсій внутрішньо переміщеним особам. Але найбільше питань стосувалися розміру страхового стажу та порядку визначення права на пенсію.

Наталія Смаглюк також докладно розповіла про зміни в пенсійному законодавстві, майбутні перерахунки пенсії, вимоги до стажу для набуття права на пенсію та залежність стажу від розміру сплаченого єдиного соціального внеску.  Також вона звернула увагу присутніх на можливості сучасних сервісів веб-порталу Пенсійного фонду України та запропонувала всім бажаючим пройти процедуру реєстрації на ньому.

background Layer 1