Пропустити навігацію

Питання дисциплінарної відповідальності державних службовців обговорили під час засідання круглого столу в головному управлінні Фонду

1 7 288x300 - Питання дисциплінарної відповідальності державних службовців обговорили під час засідання круглого столу в головному управлінні ФондуГоловним управлінням Пенсійного фонду України в Луганській області сумісно з Міжрегіональним управлінням Національного агентства України з питань державної служби у Донецькій та Луганській областях 11 грудня 2018 року проведено круглий стіл з питань дисциплінарної відповідальності державних службовців згідно Закону України «Про державну службу».

Разом з представниками головного управління в засіданні прийняли участь члени дисциплінарної комісії управління Пенсійного фонду України в м. Сєвєродонецьку.

Під час засідання головний спеціаліст – юрисконсульт Міжрегіонального управління Національного агентства України з питань державної служби у Донецькій та Луганській областях Дмитро Лучанінов звернув увагу на практичні аспекти проведення дисциплінарних проваджень, що передбачені Законом України «Про державну службу», відповів на запитання щодо практичного застосування цього Закону.

background Layer 1