Пропустити навігацію

Актуально сьогодні на Луганщині!!!

IMAG4075 300x186 - Актуально сьогодні на Луганщині!!!За ініціативою головного управління Пенсійного фонду України в Луганській області було проведено засідання обласної комісії з питань погашення заборгованості до Пенсійного фонду України та єдиного соціального внеску за участю представників Головного територіального управління юстиції у Луганській області та Головного управління Державної фіскальної служби у Луганській області.

Підставою для цього стало погіршення стану платіжної дисципліни багатьма підприємствами, які всупереч урядовим рішенням не тільки не погашають наявну заборгованість по страхових внесках, але і нарощують нову.

Презентуючи роботу органів Пенсійного Фонду області у даному напрямку, було підкреслено, що погашення боргу зі сплати ЄСВ є одним з резервів для виконання планових завдань по наповненню бюджету Пенсійного фонду. Головним управлінням фонду Луганщини вжито усіх заходів щодо погашення заборгованості, проте значне погашення заборгованості не відбувається.

Підсумком зустрічі фахівців стало напрацювання конкретного плану роботи з боржниками щодо повного погашення їх заборгованості зі сплати ЄСВ та внесків до Пенсійного фонду, в частині особливої уваги комунальні підприємства та фізичні особи-підприємці.

background Layer 1