Пропустити навігацію

В м.Кремінній пенсійники нагадують: «Лише легальна заробітна плата забезпечить ваше майбутнє!»

unnamed file 300x225 - В м.Кремінній пенсійники нагадують: «Лише легальна заробітна плата забезпечить ваше майбутнє!»Днями в м.Кремінній фахівці Рубіжанського об’єднаного управління Пенсійного фонду України спільно зі спеціалістами Кремінського районного Центру зайнятості провели на території міського автовокзалу ярмарок вакансій та флешмоб під гаслом «Легальна заробітна плата забезпечить ваше майбутнє!».

Під час заходу проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу серед пересічних громадян щодо важливості офіційного працевлаштування.

Фахівці спонукали громадян замислитися над безперспективністю «тіньової» зайнятості, оскільки отримуючи заробітну плату «в конверті» сьогодні, вони позбавляють себе пенсійного забезпечення в майбутньому.

Звернуто увагу  громадян на наявність страхового стажу необхідного для призначення пенсії та можливість «докупити»  стаж за періоди, в яких особа не підлягала загальнообов’язковому державному соціальному страхуванню, звернувшись до органу Державної фіскальної служби України та уклавши договір про добровільну участь в системі загальнообов’язкового державного соціального страхування.

Роз’яснено, що завдяки реєстрації на  ВЕБ-порталі Пенсійного фонду України можна самостійно сформувати довідку та отримати  інформацію про стан сплати страхових внесків та періодів офіційної роботи.

Присутні отримали інформаційні буклети з відповідною тематикою.

background Layer 1