Пропустити навігацію

В м. Рубіжному та смт. Станиці Луганській пенсійники тримають на контролі надходження до бюджету Фонду

20181213 150941 300x181 - В м. Рубіжному та смт. Станиці Луганській пенсійники тримають на контролі надходження до бюджету ФондуДнями начальник управління Пенсійного фонду України в Станично-Луганському районі Сергій Ганноченко прийняв участь в засіданні «круглого столу» з районним відділом Державної виконавчої служби.

Під час зустрічі були порушені питання зростання заборгованості зі сплати обов’язкових платежів до Пенсійного фонду України та єдиного соціального внеску, а також шляхи її погашення та забезпечення виконання планових показників з надходження власних коштів.

За результатами запропоновано створити при управлінні Пенсійного фонду України в Станично-Луганському районі комісію з питань погашення заборгованості зі сплати страхових та єдиного соціального внесків, до складу якої залучити представників Державної фіскальної служби та Державної виконавчої служби.

48324922 1932675763449019 373748036918050816 n 300x252 - В м. Рубіжному та смт. Станиці Луганській пенсійники тримають на контролі надходження до бюджету ФондуТакож на цьому тижні в Рубіжанському об’єднаному управлінні Пенсійного фонду України проведено робочу зустріч з представниками підприємств-боржників зі сплати внесків до Пенсійного фонду України та єдиного соціального внеску. Крім того, пенсійники прийняли участь в зустрічі фахівців Державної виконавчої служби з боржниками зі сплати внесків до бюджету Фонду, де обговорили стан наявної заборгованості та розглянули варіанти сплати боргу.

 За підсумками зустрічей досягнуто домовленість з керівниками двох підприємств щодо погашення у поточному місяці заборгованості зі сплати внесків до Пенсійного фонду України.

background Layer 1