Пропустити навігацію

Керівник управління Фонду в м.Сєвєродонецьку провела прийом громадян в агентському пункті ПрАТ «Азот»

1 12 300x225 - Керівник управління Фонду в м.Сєвєродонецьку провела прийом громадян в агентському пункті ПрАТ «Азот»17 грудня п.р. начальник управління Пенсійного фонду України в м.Сєвєродонецьку Яна Назарова провела виїзний прийом громадян в агентському пункті ПрАТ «Азот», під час якого надала відвідувачам детальні роз’яснення з актуальних питань пенсійного забезпечення.

Громадяни звертались із запитаннями щодо підвищення пенсій з 1 грудня 2018 року, зокрема, про основні умови проведення перерахунку та яких категорій пенсіонерів стосується підвищення. Також лунали питання щодо порядку призначення окремих видів пенсії та поновлення виплат переселенцям.

Крім того, представник Фонду наголосила, що найважливішим фактором для набуття необхідного страхового стажу для призначення пенсії є легальне оформлення трудових відносин між працівником та роботодавцем. Також вона ознайомила відвідувачів із сучасними сервісами Пенсійного фонду України та запропонувала всім бажаючим пройти реєстрацію на веб-порталі.

background Layer 1