Пропустити навігацію

Всеукраїнський тиждень права

Vseukrayinskyj tyzhden prava brend 300x300 - Всеукраїнський тиждень праваЩороку в грудні проводиться Всеукраїнський тиждень права, який включає в себе 10 грудня – День прав людини. Він відзначається в знак проголошення Генеральною Асамблеєю ООН в 1948 році Загальної декларації прав людини.

В 2018 році Всеукраїнський тиждень права проводився з 10 по 14 грудня та передбачав проведення інформаційно-роз’яснювальних заходів (навчань, бесід, екскурсій,  висвітлення у соціальних мережах тощо) з питань забезпечення додержання та поваги до прав і свобод людини й громадянина, запобігання їх порушенням з метою підняття рівня правової культури та набуття громадянами необхідного рівня правових знань.

Органи Пенсійного фонду України в Луганській області також долучилися до цієї важливої події. В рамках Всеукраїнського тижня права для підвищення загального рівня правової культури та правових знань в Луганській області було проведено  зустрічі з приватними підприємцями в містах Попасній та Рубіжному та 5 лекцій з працівниками територіальних управлінь Фонду області. Окрему увагу пенсійники приділил питанню захисту прав внутрішньо переміщених осіб під час наради з працівниками юридичних служб Фонду області та робочої зустрічі з Новопсковським бюро правової допомоги.

Крім того, пенсійники розмістили інформаційні публікації на тему додержання прав людини: 2 публікації в друкованих виданнях, 1 – на інформаційній сторінці веб-порталу Пенсіфйного фонду України та 5 – в соціальній мережі Facebook.

background Layer 1