Пропустити навігацію

Бренд UkraineNOW

5 300x90 - Бренд UkraineNOWUkraineNOW – це наймасштабніша міжнародна маркетингова кампанія українського Уряду, яка стартувала в 2018 році. Її ціль – сформувати бренд України у світі, залучити в країну інвестиції та покращити туристичний потенціал.

За підтримки британського Уряду було проведено дослідження, як сприймають Україну за кордоном. За його результатами виявилося, що три найпопулярніші асоціації з Україною – це “корупція”, “революція” і “війна”. Цей образ сформований в основному з того, що іноземці бачать і чують у новинах. З такою репутацією важко залучити в країну інвестиції і туристів. І щоб змінити уявлення про українців і переконати ще більше людей приїхати сюди, Україні потрібен бренд.

У підготовці до кампанії взяли участь 27 експертів комісії з питань популяризації України у світі. Було зібрано максимальну кількість даних і матеріалів, щоб створити бренд, який продемонструє привабливість України для туризму, культурної взаємодії та бізнесу.

10 травня 2018 року Кабінет Міністрів України схвалив бренд UkraineNOW, розроблений українською агенцією Banda в рамках роботи Комісії з питань популяризації України при Міністерстві інформаційної політики. А 26 вересня 2018 року на засіданні Кабінету Міністрів було ухвалено рішення про затвердження технічного стандарту використання бренду (брендбуку).

Назва бренду обрана невипадково, адже «ЗАРАЗ» – це найважливіше слово для України сьогодні. Сучасні українці – вони про «зараз»: вони не чекають та не бояться, а діють та створюють саме зараз нові компанії, прогресивні бізнеси, потужні підприємства, сучасні академії, інноваційні технопарки та втілюють у життя безліч інших креативних ідей. Тож, саме на цьому слові ґрунтується маркетингова кампанія та ідея брендингу.

Пенсійний фонд України також долучився до використання бренду UkraineNOW під час проведення заходів масової комунікації, публічних акцій, у презентаційних та іміджевих матеріалах як такого, що демонструє Україну як сучасну відкриту країну, де відбувається реформування пенсійної системи саме зараз.

background Layer 1