Пропустити навігацію

Пріоритети роботи у наступному році обговорювали на колегії органів Фонду Луганщини

IMAG4190 300x195 - Пріоритети роботи у наступному році обговорювали на колегії органів Фонду Луганщини Ключовими питаннями, які розглядались 21 грудня під час колегії при начальнику головного управління Пенсійного фонду України в Луганській області, були  пріоритетні завдання, які стоять перед пенсійниками у 2019 році.

Разом зі своєчасними та якісними перерахунками пенсій в наступному році нагальною залишається і робота по розширенню мережі віддалених робочих місць для надання пенсійних послуг мешканцям. Вже зараз в області функціонують 43 пункти обслуговування громадян із чисельністю пенсіонерів в зоні обслуговування більше 177 тис. осіб. В 2019 році заплановано додатково відкрити ще не менше 5-ти віддалених робочих місць,- зазначив перший заступник начальника головного управління.

IMAG4130 300x170 - Пріоритети роботи у наступному році обговорювали на колегії органів Фонду ЛуганщиниТакож учасники засідання обговорили перспективи роботи по забезпеченню надходжень до бюджету Фонду, які більшою мірою повинні забезпечити заходи з легалізації зайнятості населення, робота з приватними підприємцями та неухильна співпраця з органами ДФС та ДВС щодо погашення заборгованості по платежам до Пенсійного фонду України.

Не залишились поза увагою і проводження активної інформаційної діяльності, направленої на виконання Стратегії розвитку комунікацій Пенсійного фонду. На сьогоднішній день, масова комунікація в підпорядкованих управліннях Фонду області включає в себе майже 20 різноманітних форм та методів роботи. І в наступному році вона повинна бути направлена на проводження активної інформаційної діяльності серед громадськості області з висвітлення завдань пенсійної політики, стану їх реалізації та позитивної динаміки у змінах розмірів пенсійного забезпечення громадян, – зазначила очільник Фонду області Ольга Шарунова.

background Layer 1