Пропустити навігацію

Білокуракинське об’єднане управління продовжує роботу по детінізації місцевого ринку праці

2 7 300x200 - Білокуракинське об’єднане управління продовжує роботу по детінізації місцевого ринку праці1 15 300x225 - Білокуракинське об’єднане управління продовжує роботу по детінізації місцевого ринку праціНапередодні фахівці Білокуракинського об’єднаного управління Пенсійного фонду України провели низку заходів, спрямованих на детінізацію ринку праці та вдосконалення контролю за оформленням трудових відносин із найманими працівниками.

Так, в Сватівській райдержадміністрації відбулось засідання робочої групи з питань легалізації заробітної плати, на яке були запрошені  керівники  підприємств,  що мають ризик тіньової зайнятості та виплати заробітної плати менше мінімального розміру. Крім того, в смт.Троїцькому фахівці управління провели зустріч з трудовим колективом місцевого відділення  публічного акціонерного товариства «Укрпошта», а в Білокуракинському районі відбулась зустріч з керівниками фермерського господарства «Діоніс».

Пенсійники  поінформували присутніх на зустрічах про негативні наслідки, які виникають при порушенні  трудового законодавства  та несплаті  обов’язкових платежів. Вони акцентували увагу на розмірах фінансової відповідальності  за неналежне оформлення трудових відносин та виплати заробітної плати «в конверті».

background Layer 1