Пропустити навігацію

Для відвідувачів Марківського об’єднаного управління пенсійники провели низку інформаційних заходів

unnamed file 1 300x225 - Для відвідувачів Марківського об’єднаного управління пенсійники провели низку інформаційних заходівНаприкінці тижня працівники Марківського об’єднаного управління Пенсійного фонду України провели для громадян низку інформаційних заходів.

Так, начальник управління Ніна Душенко та перший заступник начальника управління Людмила Гнута надали громадянам роз’яснення з питань пенсійного забезпечення під час телефонних «гарячих» ліній. Мешканці Марківського та Новопсковського районів отримали від керівників об’єднаного управління вичерпні відповіді на питання про підвищення пенсії з грудня поточного року та поновлення виплати пенсії внутрішньо переміщеним особам.

Крім того, фахівці управління провели «День відкритих дверей»  та заняття в «Школі майбутнього пенсіонера»,  під час яких громадяни отримали роз’яснення з актуальних питань пенсійного законодавства: вимоги до документів та наявності страхового стажу для призначення пенсії, підвищення пенсій в поточному році, поновлення та виплати пенсій внутрішньо переміщеним особам,  а також оформлення електронного пенсійного посвідчення. Також всім присутнім було запропоновано зареєструватися на веб-порталі Пенсійного фонду України, окресливши переваги цієї дистанційної послуги.

background Layer 1