Пропустити навігацію

Старобільське об’єднане управління Фонду продовжує співпрацю з Державною виконавчою службою та Центром зайнятості

2 8 300x169 - Старобільське об’єднане управління Фонду продовжує співпрацю  з Державною виконавчою службою та Центром зайнятості3 1 300x169 - Старобільське об’єднане управління Фонду продовжує співпрацю  з Державною виконавчою службою та Центром зайнятостіПродовжуючи роботу по погашенню заборгованості до бюджету Фонду, начальник Старобільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Наталія Касяненко зустрілась з виконуючим обов’язки начальника Старобільського районного відділу Державної виконавчої служби Микитою Синельниковим.

Під час зустрічі були обговорені питання вжиття державними виконавцями всього комплексу заходів, передбачених законодавством, з метою стягнення наявної заборгованості. Крім того, було визначено механізм спільних дій з виявлення всіх можливих резервів для повного погашення боргів до бюджету Пенсійного фонду та узгоджено графіки виїздів до боржників для оперативного вирішення проблемних питань при стягненні коштів на користь держави.

Працюючи в напрямку легалізації зайнятості населення та виведення заробітної плати з «тіні», Старобільське об’єднане управління тісно співпрацює з Центром зайнятості. Так, напередодні, фахівці Фонду провели чергову лекцію з питань легалізації трудових відносин, пенсійного законодавства України та електронних послуг Пенсійного фонду. На зустрічі були присутніми 15 тимчасово безробітних громадян, що знаходяться на обліку в Старобільському районному центрі зайнятості.

Спеціалісти управління наголосили, що в умовах сьогодення дуже важливо, щоб громадяни усвідомили, що їх згода отримувати заробітну плату «в конвертах» позбавляє їх соціального захисту, права на гідні умови праці та відпочинку. Адже, в кінцевому результаті, розмір пенсії в майбутньому – це похідна від заробітної плати сьогодні!

background Layer 1